xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Webinar: Pårørendesamarbejdet: Metoder, der virker

Webinar om faglige værktøjer til at forstå og arbejde med pårørendes forskellige perspektiver og behov.

På dette webinar får du konkrete metoder til at styrke samarbejdet med ældres pårørende. Blandt andet kommer vi omkring metoderne Perspektivskifte, Pårørendeland og Isbjerget.

Webinaret er for dig, der er optaget af at styrke det gode samarbejde med pårørende, hvad enten det er i hjemmeplejen eller på plejecenter. Målet med webinaret er, at du efterfølgende kan udvikle og implementere konkrete metoder i dit arbejde til gavn for både borgere dennes pårørende og dig selv som fagperson.

Webinaret kan med fordel ses af flere medarbejder sammen som led i lokal kompetenceudvikling eller vidensdeling

Webinaret er nummer tre af en række på fire, hvor Sundhedsstyrelsen hen over foråret 2022 sætter fokus på forskellige temaer inden for pårørendeområdet i regi af projektet ’Det gode pårørende samarbejde’. På webinarerne vil du opleve en god blanding af vidensdeling, gode case eksempler, undervisning, interviews og faglige oplæg. Læs mere her.

Tilmeld dig fjerde webinar: Inddrag de pårørende – sådan gør andre

Se webinaret: Pårørendesamarbejdet: Metoder der virker 

Program

  • Velkomst ved Sundhedsstyrelsen
  • Metoder der virker - sådan bliver du endnu bedre til at samarbejde med pårørende. Ved Anneke Dapper-Skaaning, psykolog og cand.psych.aut.
  • Tak for denne gang ved Sundhedsstyrelsen

Anneke Dapper-Skaaning er en erfaren underviser af personale i ældreplejen og specialist på demensområdet. Anneke har i sit tidligere arbejde som demenskoordinator samt psykolog både i ældrepsykiatrien og på plejehjem haft samtaler individuelt og i grupper med pårørende, lavet kurser i kommunikation og demens til ægtefæller til mennesker med demens, og underviser plejepersonale i at samarbejde med pårørende.