xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Kom til webinar om det gode samarbejde mellem pårørende og medarbejdere i ældreplejen

Sundhedsstyrelsen sætter fokus på pårørende til svækkede ældre på en række af webinarer i foråret 2022. Webinarerne tager afsæt i nyeste viden på pårørendeområdet og skal være med til at styrke det gode samarbejde mellem medarbejdere og pårørende i ældreplejen.

08 FEB 2022

Webinarerne vil bestå af korte online foredrag, der skal give dig faglige metoder og redskaber til at møde pårørende, der hvor de er og gøre dig klogere på forskellige pårørende.

”Pårørende har ofte stor viden om deres nære, som kan komme alle til gavn. Vi ved, at dialog og målrettet inddragelse af pårørende giver færre konflikter og en bedre pleje af den enkelte borger. Webinarerne er en del af to større initiativer omkring pårørende i år og de kommende år, og vi kommer til at se meget mere på pårørendeområdet”, fortæller sektionsleder i Enhed for Ældre og Demens Helle Stentoft Dalum.

Webinarerne vil være en blanding af faglige oplæg, lokale cases fra ældreplejen, undervisning, interviews og film. Både medarbejdere og pårørende i ældreplejen, forskere og praksiseksperter vil dele deres viden og erfaringer.

Alle webinarer henvender sig til medarbejdere i ældreplejen og i den kommunale forvaltning. Pårørende i ældreplejen er også meget velkomne til at deltage.

Du kan tilmelde dig alle, eller bare et enkelt webinar. Deltagelse er gratis. Vi anbefaler, at man tilmelder sig flere fra samme arbejdsplads. Spred derfor gerne budskabet til dine kollegaer og din leder.

Se programmer for de fire webinarer

Tilmeld dig eller se tidligere webinarer:

Værd at vide om pårørende - tirsdag den 1. marts kl. 13-14

Har du talt med de pårørende i dag? – mandag den 28. marts kl. 13-14

Pårørendesamarbejdet: metoder der virker – onsdag den 27. april kl. 13-14

Inddrag de pårørende – sådan gør andre – mandag den 16. maj kl. 13-14