xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik

Som en del af dét at være en rummelig og mangfoldig arbejdsplads samarbejder Sundhedsstyrelsen med jobcentre og andre aktører om at give ledige samt personer med nedsat arbejdsevne fodfæste på arbejdsmarkedet.

Dette kan ske gennem ansættelse med løntilskud, forskellige former for virksomhedspraktik og arbejdsprøvningsforløb, og fleksjob.

Løntilskud og virksomhedspraktik

Hvis du er interesseret i og berettiget til at blive ansat med løntilskud eller komme i virksomhedspraktik, kan du sende en uopfordret ansøgning med CV via linket nederst på siden.

Vi forventer, at du er motiveret for at prøve dig selv af i et job, som ligger inden for et af vores fagområder, og som kan styrke dine faglige kvaliteter.

Derudover lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere er: 

  • Kvalitetsbevidste og effektive
  • Åbne, engagerede og fleksible
  • Nytænkende og tør tage ansvar
  • Interesseret i sine kolleger

Lønnen i forbindelse med ansættelse med løntilskud kan højest udgøre, hvad der svarer til din individuelle dagpengesats, og din ugentlige arbejdstid fastsættes herefter. Øvrige ansættelsesvilkår følger overenskomsten på området. Ansættelse med løntilskud gives som udgangspunkt i op til 4 måneder, og virksomhedspraktik kan gives i op til 8 uger.

Fleksjob

Hvis du er berettiget til ansættelse i fleksjob, kan du søge vores ledige stillinger opslået på vores hjemmeside eller sende en uopfordret ansøgning med CV til stilling med løntilskud, virksomhedspraktik eller fleksjob:

En medarbejder i fleksjob er omfattet af de kollektivt aftalte løn- og ansættelsesvilkår for den pågældende personalegruppe.

Du kan læse mere om Sundhedsstyrelsens organisation på hjemmesiden og høre mere om muligheden for at etablere et samarbejde omkring løntilskud, virksomhedspraktik eller fleksjob ved at kontakte de ansvarlige personer i de for dig relevante enheder.

Opdateret 28 MAR 2019