xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Sekretariatet

Sekretariatet bistår direktionen, ledelsesgruppen og resten af huset med administrative opgaver. Sekretariatet består af sektionerne koncernregnskab og ledelsessekretariatet.

Sekretariatet bistår direktionen, ledelsesgruppen og resten af huset med administrative opgaver, herunder ledelsesbetjening såsom sagsbehandling, mødeforberedelse og juridiske vurderinger om spørgsmål inden forvaltnings- og offentlighedsloven.

Sekretariatet er ansvarlig for tværgående opgaver såsom elektronisk sagsbehandling, informations- og datasikkerhed, udbud og anden kontraktindgåelse samt Sundhedsstyrelsens regler om habilitet.

Yderligere har enheden den overordnede kontakt til Koncern-HR og Koncern-IT. 

Herudover varetager sekretariatet den overordnede koordinering af Sundhedsstyrelsens internationale opgaver, herunder særligt opgaver i relation til WHO, EU og Nordisk Ministerråd samt internationale aktiviteter med direktørens deltagelse.

Søs Holm Schack, enhedschef

Søs Holm Schack blev 1. marts 2024 enhedschef for Sundhedsstyrelsens Sekretariat.

 

Nanna Grave Poulsen, sektionsleder

nagp@sst.dkhabilitetserklæring

Nanna Grave Poulsen blev 1. juni 2019 sektionsleder i Sekretariatet i Sundhedsstyrelsen.

Nanna har en kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet, 2011. Samme år blev Nanna ansat i Akutberedskabet i Region Hovedstaden og arbejdede med kvalitetsområdet og sundhedsberedskab. 

I 2015 blev Nanna ansat i Sundhedsstyrelsen til at arbejde med sundhedsberedskab, den præhospitale indsats og smitsomme sygdomme.

Opdateret 05 MAR 2024