xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Mød os på Folkemødet 2024

Kom forbi vores telt J23 på Kæmpestranden. Her kan du høre debatter, som i år blandt andet sætter fokus på fremtidens sundhedsvæsen, og på hvad unge synes alkohol gør ved deres fællesskab.

03 JUN 2024

De tre dage på Folkemødet bliver en god blanding af spændende debatter og lærerige aktiviteter, som du selv kan afprøve.

Teltet bliver åbnet torsdag formiddag, hvor du kan opleve Indenrigs- og Sundhedsminister, Sophie Løhde, og direktør i Sundhedsstyrelsen, Jonas Egebart, tale om sundhedsvæsenets nuværende tilstand, og den udvikling, som sundhedsvæsenet går i møde.

Sundhedsstyrelsens direktør, Jonas Egebart, er også med i flere debatter i teltet og glæder sig specielt til at debattere digitaliseringen og brugen af AI i sundhedsvæsenet, og hvad der er af faldgruber og muligheder ved det.

”Det er svært at komme uden om digitalisering og AI, når vi taler om fremtidens sundhedsvæsen. I den snak er der meget, som endnu er uklart. Hvilken betydning vil det helt konkret få for patienterne? Bliver ventetiderne kortere, men omsorgen mindre? Det er det, vi gerne vil debattere,” siger direktør Jonas Egebart.

Du kan også høre om andre spændende emner som fødselsdepression hos mænd, og om hvorfor vi tit glemmer mændene i snakken om det. Her kan du blandt andet høre en personlig beretning fra en far, der tidligere har haft fødselsdepression. Han fortæller om sine oplevelser, og hvordan han og hans omgivelser håndterede det.

Kom også forbi og prøv en række aktiviteter i vores telt. Du kan blandt andet prøve på egen krop, hvordan Virtual Reality bliver brugt til at behandle stress. Der er også mulighed for at tage en pause fra debatterne og lave armbånd, mens du hører om, hvordan det er at leve med en psykisk sygdom.

”Mental sundhed og psykiske lidelser fylder i det hele taget meget i vores program på Folkemødet. Det skyldes, at det er et vigtigt område for os også i hverdagen udenfor Folkemødet og et emne, der vedrører rigtig mange mennesker. Vi glæder os til at lytte og lære af de mange beretninger, der er på området,” siger Jonas Egebart.

sst.dk/folkemoedet

Åben reception 13. juni

Sundhedsstyrelsen inviterer til åben reception torsdag den 13. juni 2024 kl. 17.00-18.00. Vi skåler Folkemødet i gang med most og inviterer alle til at komme forbi til en snak om både stort og småt inden for sundhedsområdet.