xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Maria Rasmussen er ny presseansvarlig i Sundhedsstyrelsen

Den 13. maj tiltræder Maria Rasmussen som presseansvarlig i Sundhedsstyrelsen. Maria Rasmussen har mange års erfaring med PR og skal være med til at drive omstillingen af sundheds- og ældreområdet i de kommende år.

08 MAJ 2024

Sundhedsstyrelsen byder snart velkommen til vores nye presseansvarlige, Maria Rasmussen. Maria kommer senest fra en stilling som PR-chef på TV2 og har arbejdet med presse og kommunikation i over 20 år. Tidligere har hun arbejdet på kommunikationsbureauerne Advice, Primetime og Mannov, hvor hun blandt andet har beskæftiget sig med sundhedspolitiske emner.

”I Sundhedsstyrelsen står vi overfor en markant omstilling af sundheds- og ældreområdet. Derfor er det vigtigt, at vi er synlige og har en stærk stemme i den offentlige samtale om at fremtidssikre sundhedsvæsenet og skabe forståelse for kommende initiativer og prioriteringer. Maria kommer med en tung kommunikationsfaglighed og strategisk erfaring, som jeg er sikker på vil gøre en stor forskel for Sundhedsstyrelsen. Vi ser frem til at få en så stærk profil med på holdet, og jeg glæder mig til at byde Maria velkommen,” siger kommunikationschef Tine Heide Thomsen.

Maria Rasmussen kommer til at få en central rolle i den udvikling og forandring som sundhedsvæsenet står over for.

”Jeg glæder mig meget til at arbejde i Sundhedsstyrelsen og være med til at føre styrelsen godt gennem de ændringer, der skal ske. Sundhedsstyrelsen er kendt for sin høje faglighed, og har gennem coronapandemien spillet en vigtig rolle med deres kommunikation. Det gør, at Sundhedsstyrelsen er kendt både af fagpersoner og af befolkningen, og det er det kendskab, som vi skal holde fast i og bygge videre på,” siger Maria Rasmussen, ny presseansvarlig i Sundhedsstyrelsen.

Nogle af de store emner, som Sundhedsstyrelsen skal navigere sundhedsvæsenet igennem de kommende år, er 10-års planen for psykiatri og mental sundhed, styrkelsen af det nære sundhedsvæsen og det store behov for forebyggelse.

Maria Rasmussen er 48 år og har en uddannelse indenfor Kommunikation og Socialvidenskab.