xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Ekstra hold på diplommodul om forebyggelse og håndtering af voldsomme episoder i ældreplejen

Sundhedsstyrelsen udbyder et ekstra hold på diplomuddannelsen ”Fra udadreagerende adfærd til tryghed og trivsel i den borgernære ældrepleje - set i et dobbeltperspektiv” i Odense. Tilmeldingen er åben.

23 AUG 2024

Arbejder du som leder, nøgleperson, arbejdsmiljø- eller tillidsrepræsentant i ældreplejen? Og vil du arbejde systematisk med at forebygge, håndtere og lære af udadreagerende adfærd og voldsomme episoder i jeres organisation og praksis?

Så kan du tilmelde dig den gratis diplomuddannelse ”Fra udadreagerende adfærd til tryghed og trivsel i den borgernære ældrepleje - set i et dobbeltperspektiv” i Odense med opstart den 14. november 2024.

Diplommodulet er blevet evalueret med en høj deltagertilfredshed. En tidligere deltager siger om modulet:

”Jeg har fået nogle redskaber med fra uddannelsen, som jeg kan bruge til at støtte medarbejderne. Jeg har også fået en større forståelse for, hvordan forråelse opstår. Vi ser forråelsen blandt andet fortalt gennem medierne, men vi glemmer, at inden vi kommer helt derud, så har der været en lang proces, og det er de mange step i den proces, som vi skal lære at forhindre," fortæller Camilla Lysdal, demenskonsulent i Brøndby Kommune og deltager på diplomuddannelsen.

Undervisningen tager afsæt i Sundhedsstyrelsens anbefalinger og udbydes i samarbejde med Professionshøjskolen UCN (UCN act2learn).

Læs mere om diplommodulet og tilmeld dig

Læs Sundhedsstyrelsens ”Anbefalinger og inspiration til at forebygge, håndtere og lære af voldsomme episoder og udadreagerende adfærd i ældreplejen”


Praktisk information

Opstart den 14. november 2024.

Du tager diplommodulet på deltid, og det strækker sig over otte dage henover efteråret.

Der vil være én e-læringsdag og syv undervisningsdage med fysisk fremmøde.

Undervisningen vil være praksisnær og veksle mellem teoretiske oplæg, diskussioner og gruppearbejde.

Modulet udbydes af og er udviklet i samarbejde med Professionshøjskolen UCN.