xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Dialogkort til samarbejde mellem pårørende og ældreplejen

Sundhedsstyrelsen har udgivet dialogkort til samarbejde mellem pårørende og ældreplejen. Dialogkortene kan hjælpe med at starte og guide en samtale med en pårørende.

09 DEC 2020

Sundhedsstyrelsens dialogkort skal understøtte forventningsafstemning mellem ansatte i ældreplejen og pårørende til svækkede ældre.

Dialogkortene er blevet til med hjælp fra pårørende til svækkede og syge ældre og medarbejdere og ledere inden for pleje- og omsorgsområdet i både hjemmepleje og på plejehjem. Dialog kortene bygger videre på eksisterende materialer og redskaber til det gode pårørendesamarbejde.

Download dialogkort

Brugsvejledning til dialogkortene kan downloades sammen med dialogkortene. Du kan downloade dialogkortene og printe dem selv fra hjemmesiden. 

Inspirationsfilm om det gode pårørendesamarbejde

Sundhedsstyrelsen har udgivet tre film, der præsenter metoder og tilgange til dialog og forventningsafstemning, som kan inspirere til at huske pårørendes perspektiv i det daglige arbejde i ældreplejen.

Inspirationsfilmene kan findes her 

Invitation til Webinar

Temaerne fra filmene og dialogkortene vil indgå i Sundhedsstyrelsens webinar ’Det gode pårørendesamarbejde i ældreplejen’. Sundhedsstyrelsen inviterer hermed medarbejdere og ledere i ældreplejen til et inspirerende webinar om pårørendesamarbejde i ældreplejen, som afholdes den 10. december 2020 og den 8. januar 2020

Tilmelding til webinar december 2020

Tilmelding til webinar december 2021