xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Følg med i vaccineudrulningen

Sundhedsstyrelsen udgiver i dag en ny oversigt, som viser, hvordan det går med udrulningen af vaccinerne mod covid-19, influenza og pneumokoksygdom.

20 SEP 2022

Med oversigten over vaccineudrulningen kan du følge med i, hvordan det går med vaccinationen mod covid-19 på plejehjem, hvor mange der har booket tid til vaccination via vacciner.dk, og hvor mange ledige tider din region har.

”Oversigten giver alle interesserede mulighed for at følge med i, hvordan det går. Lige nu kan man se, at vi har fokus på at vaccinere personer over 85 år og plejehjemsbeboere mod covid-19. Vi skal have alle dem, der er blevet inviteret, til at booke tid,” siger vicedirektør Helene Bilsted Probst.

Sundhedsstyrelsen vil hver uge udgive denne type af oversigter, mens efterårs- og vintervaccinationerne står på.

Siden den 15. september 2022 har det været muligt for personer over 85 år at blive vaccineret. Lige nu er der invitationer på vej til alle over 50 år, som kan blive vaccineret mod covid-19 fra den 1. oktober, og til personer over 65 år, der samtidig kan få influenzavaccination og eventuelt pneumokokvaccination. Forældre til børn mellem 2 og 6 år har også fået en invitation til at få deres børn vaccineret mod influenza.

Se oversigten over vaccineudrulningen

Du kan se på kortet, hvor du kan blive vaccineret i nærheden af dig: Her kan du blive vaccineret