xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Landsindsatsen EN AF OS

EN AF OS er en afstigmatiseringsindsats, der arbejder for at fremme åbenhed og nedbryde fordomme og forskelsbehandling forbundet med psykiske lidelser. På hjemmesiden finder du udgivelser, film, gode råd, personlige fortællinger om livet med psykisk lidelse og værktøjer til at imødegå stigmatisering og selvstigmatisering for både fagpersoner og borgere.

Nulstil

Arrangementer

Tag snakken om psykiske problemer

Mange har svært ved at tale om psykiske problemer, men åbenhed er det første skridt til at få det bedre. Som ven, familiemedlem, kollega eller partner er du derfor en vigtig støtte til at hjælpe din pårørende med at få den rette hjælp.
Få råd til at tage snakken

Hvordan arbejder vi med afstigmatisering?

EN AF OS arbejder med afstigmatisering ved brug af metoden social kontakt, som er hele fundamentet for brugen af ambassadører med egne erfaringer med psykisk lidelse.

Ingen skal stå alene med en fødselsdepression

At blive forælder er for mange knyttet til forventninger om en lykkelig tid. Men hvad nu, hvis du i stedet føler dig bekymret og trist – eller bare slet ikke synes, det er fedt at være gravid, mor eller far?I så fald er du ikke alene. I Danmark udvikler ca. 11 % mødre og ca. 7-8 % fædre en fødselsdepression. EN AF OS har derfor været med til at udvikle Sundhedsstyrelsens materiale til borgere og fagfolk for at øge viden om fødselsdepression og bidrage til at nedbryde fordomme og skabe større åbenhed i samfundet.
Gå til materialet om fødselsdepression

Følg med på vores Facebookside

ONE OF US in English

ONE OF US is a national anti-stigma program in Denmark. Our vision is to improve life for all by promoting inclusion and reducing stigma and discrimination connected to mental health conditions. It should be easier for people with a mental health condition to live a fulfilling life without experiencing discrimination, stigma and social exclusion.
Go to ONE OF US