xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Netværk

Er du leder i ældreplejen og har deltaget i forløb med Værdighedsrejseholdet eller på diplommodulet? Så følg op sammen med andre ledere og boost dit lederskab af en værdig ældrepleje.

Videnscenter for værdig ældrepleje faciliterer sammen med  Værdighedsrejseholdet netværk for ledere, der har deltaget i værdighedsrejseholdsforløb eller på diplommodulet. 

Ledernetværk

Netværket er et forum for at fastholde og fortsat understøtte lokalt lederskab i arbejdet med værdighed i den kommunale og private ældrepleje. Målet er – sammen – at forankre og forfine læring, erfaringer og refleksioner fra deltagelse i vores aktiviteter, dvs. fra forløb med Værdighedsrejseholdet og diplommoduler om værdighed.

Temaer for ledernetværk 2022

I år har ledernetværket fokus på faglig ledelse med et dobbeltperspektiv på kerneopgaven både i forhold til en værdig ældrepleje for borgerne og det gode arbejdsmiljø med psykologisk tryghed for medarbejderne. 

Vi afholder møder i vores ledernetværk i foråret og efteråret 2022.

Adgang til netværk og møder

Målgruppen for netværksaktiviteter er ledere, der har deltaget i forløb med Værdighedsrejseholdet og på vores diplommoduler.

Vi sender invitationer til netværksmøderne pr. mail med link til tilmelding via nemTilmeld.dk.

Bliver man forhindret på dagen, er der mulighed for at tilmelde en lederkollega/anden nøgleperson i værdighedsarbejdet. Netværksmøderne er med fuld forplejning og gratis.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller modtager du ikke invitationer til netværksmøderne, så skriv gerne til vaerdighed@sst.dk.

Måske kunne du også være interesseret i:

Forløb med Værdighedsrejseholdet

Implementerings- og læringsforløb

Diplommodul om faglig ledelse

Opdateret 20 JUN 2022