xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Patientforløb og kvalitet

Sundhedsstyrelsen arbejder for sundhed til alle og for at sikre indsatser af høj kvalitet. For at bidrage til det, arbejder vi med en lang række områder og på mange forskellige måder.

Pårørende samtale sygenhus

Sundhedsstyrelsen arbejder med at skabe gode patientforløb ved at beskrive hvordan indsatsen bør tilrettelægges og koordineres og hvilke indsatser der bør være – lige fra tidlig opsporingen af en sygdom til udredning, behandling og rehabilitering. 

Du kan også læse om de nationale kliniske retningslinjer, som er systematisk udarbejdede, faglige anbefalinger, der kan bruges som beslutningsstøtte af sundhedspersonale. Formålet med de nationale kliniske retningslinjer er at sikre ensartede behandlingstilbud over hele landet. 

Vi har et særligt fokus på en række forskellige sygdomsområder. Det er områder hvor der er store nationale planer under udvikling og implementering eller områder hvor der er behov for et særligt fokus for at løfte behandlingen.  

Siderne herunder indeholder også information om, hvordan vi i Sundhedsstyrelsen arbejder med fx ulighed, og rettigheder.


Opdateret 27 NOV 2019